+31(0)20 614 36 31 info@an-finance.nl

Onze aanpak

AN Finance heeft ruime expertise in de snelle en accurate verwerking van uw financiële administratie, van aangifte omzetbelasting en jaarcijfers tot uw complete boekhouding. Maar we bieden veel meer.

Uiteraard geven we u de kans om uw processen te digitaliseren en vereenvoudigen. We besparen u daarmee kostbare tijd. We lichten bovendien de kansen in de bedrijfsvoering voor u eruit. We benoemen de uitdagingen voordat ze een hoofdpijndossier kunnen worden. We hebben specialistische kennis over fiscaal en arbeidsrecht. Op elk moment hebt u het meest actuele overzicht van de gezondheid van uw bedrijf. Dat helpt u als ondernemer de juiste keuzes te maken.

Onze aanpak in 4 stappen
Aan de hand van vier stappen helpen wij u altijd bij te zijn met uw administratie:

1. Inventariseren

Lig ik op koers met mijn bedrijf? Heb ik de cijfers compleet? Ben ik op tijd met mijn aangiften? Kan mijn administratie sneller en goedkoper? Er kunnen vragen op tafel komen, waarvan u niet wist dat u die had. Wij brengen uw administratie in kaart en bekijken in overleg met u wat er nog nodig is om altijd bij te zijn.

2. Faciliteren

We hebben gezamenlijk vastgesteld wat er nog nodig is. Wij schetsen wat we voor u in huis hebben dat goed bij uw bedrijf past. Dan hebben we het over instrumenten die ertoe bijdragen dat u op elk moment een helder en juist overzicht van de financiële administratie kunt krijgen.

3. Uitvoeren

We maken in overleg een goede planning en voeren de diensten uit. We begeleiden u bij de toepassing van nieuwe administratieve processen. Desgewenst coachen we uw medewerkers.

4. Evalueren

Boeken we de vooruitgang in de administratieve rapportage die we voor ogen hadden bij de inventarisatie? Waar loopt u tegenaan? Zijn we zes maanden later inderdaad bij? We helpen u over mogelijke obstakels heen om processen te vergemakkelijken.
Ook “altijd bij” zijn?
Wilt u meer weten over de aanpak van AN Finance? Neem dan contact op met één van onze specialisten.
Of bel direct met +31(0)20 614 36 31